Happy days

Jag är fånigt lycklig. Lycklig för att nästan allt det dåliga har blivit bra, och för att jag har nån som faktiskt bara vill mitt bästa och som jag får somna och vakna med varje dag. Lycklig för att  LÄX faktiskt känns himla bra, och alla där är underbara människor. Lycklig för att det snart är sommar, och lite lov från skolan och jag ska åka till Kroatien. Lycklig för att det känns som om jag är i harmoni med mitt liv för en gångs skull.

24/4

En heldag ute i skogen med skolan, tackfest ikväll, massage + planering + fest imorn och söndag planering igen. Uppbokad helg! Nu ska jag snabbt in i duschen, ska försöka hinna vara i Ryd till fem, vilket inte kommer att gå...

Jobbigt att allt blir så fel ibland, när jag bara vill att det ska bli rätt...

Vilken härlig dag!

Bakis som en tok och en hel del att plugga, men jag mår kanon! För jag vaknade inte ensam, jag vaknade med typ världens bästa och snyggaste. Och han kommer snart hem igen till lilla mig som sitter här i hans träningsbyxor och väntar och längtar. Nu ska jag fixa lite frukost, antagligen Ben and Jerrys glass och sen mysa i sängen med massa plugg och fina tankar på DIG!

19:e april

Ensam någonstans som inte är mitt hem. Ensam med tankar som du lämnat i mitt huvud om något som egentligen inte rör mig. Ensam inom mig själv, och du är den enda som finns där med mig. Du som ville att mina tårar skulle rinna och mina axlar skaka. Du är den enda som finns här för att göra mig i alla fall lite hel igen, och jag hoppas att du försöker.


Ett år, 12 månader, 365 dagar.

En kväll som började i eufori. Två vänner som inte sett varandra på länge och ett band från vår barndom som spelade så att vi skrattade omkull. En någon som inte brukade vara med, men som nu ändå fanns var jag än vände mig. Ett leende som jag aldrig sett förut och ögon som gnistrade som vårsolen i snödrivorna. En tanke om att det här kanske var meningen, kanske precis vad jag behövde. Och en trappa, en sekund och en kyss som fick mina knän att darra. Mjuka fingrar som smekte min nacke och läppar som fick mig att sväva ovanför Kårallens golv. Och en lukt som är densamma på tröjan jag har på mig idag, ett år senare. En promenad hem och trevande försök för att se om det skulle bli mer, och tanken att det var mer än vad jag behövde, det var precis rätt. Det var något så annorlunda att jag inte förstod det förrens nästa dag. Och det tog inte lång tid innan jag visste att Du skulle vara början på något nytt, början på mig, början av en framtid som ingen annan än vi två kommer att kunna förstå.

10/3

När du väljer allt och alla andra så undrar jag om det är på riktigt eller om det var nån annan som var viktigare. För dig.

Shadows

Allting är som en skugga, och skuggor kan jag inte jaga bort. Jag bekämpar dem med ljus och hoppas samtidigt att jag lyser upp så mycket att du kan se mig. För om jag misslyckas nu, så går det inte att hitta tillbaka till dina armar och skuggorna kommer att följa mig för evigt. Som vänner som inte alltid vill väl, men som ändå finns där i bakgrunden och hoppas att du ska snart ska göra ett misstag. Så att du åter igen hamnar lite nedanför och de blir lite bättre. Så hjälp mig nu, jag har aldrig behövt det  lika mycket förut.

Not the same

Vissa dagar så lyser inte solen lika starkt som man önskar. Och just nu känns det som om jag aldrig vill åka hem, vill bara ligga kvar i mitt gamla flickrum och låta allt det dåliga försvinna. För det kommer aldrig riktigt bli samma sak att komma hem igen.

Dåliga svar

För en gångs skull var det så otroligt skönt med ett dåligt svar. Och skönt att det inte var jag som gjort bort mig. Men smärtsamt att du har gjort det. Dina argument håller inte och du vet att det här kan vara början till slutet som aldrig skulle komma. Ditt slut och ditt fel. Och jag vill vara arg och ledsen men jag känner ingenting. Det varken bränner eller svider och det kommer inga tårar. Jag känner ingenting tack vare dig.

2/4

Du har på en natt förstört nästan allt som var jag.

Time to go

I morgon åker jag hem. Och det ska bli så otroligt skönt. Jag ska pussas med Johan och Chippen och sen ska jag härja med Jenny. För på fredag blir det en trip till fjällen, vilket kommer att bli sjukt nice! Och jag ska bli ompysslad av mamma och åka skidor och dricka öl med pappa. Det känns som om det var jättelänge sen jag var hemma...

1 april

Två stycken som är trasiga kanske kan hitta till varandra någon gång. Men bara om de kan förstå vad som krävs och vem som behöver vem. Två stycken som är trasiga kan kanske bli till en hel. Men nästan bara om man är trasiga lite likadant, ungefär som vi.

RSS 2.0