No sleep...

Allright, nu har jag varit vaken i 31 timmar. Jobbade DÖMD igår/i natt, sen städöl, sen efterfest, sen skola, sen hem och städa och nu sitter jag här. Gör typ allt jag kan för att orka vara vaken hela dagen så att jag kan få normal dygnsrytm typ imorn. Men nu längtar jag ganska mycket till min stora sköna säng kan jag säga. Ska inte ut i helgen heller, vilket kommer bli skönt. Var grymt länge sen jag bara hade sköna hemmakvällar en hel helg. Och nästa fredag åker jag till fjällen med HP och min kära familj. Det kommer bli galet kul!

Nu ska jag dricka kaffe!

22/3

Allt ditt prat om ärlighet blir ju bara till ett skämt. Dina stora ord faller så platt att det bara blir komiskt. Det är inte bara du som får reda på det ena och det andra, tänk på det ibland också.

Oasis

MTV sänder en livekonsert med Oasis och jag smälter här i min ensamhet. Det är så många av deras låtar som skulle kunna vara soundtracket av mitt liv. Liams sätt att sjunga i micken med händerna bakom ryggen kilar sig in i min ryggrad när de spelar Champange Supernova och jag önskar att jag stod längst fram tryckt mot kravallstaketet...


Allt som är jag

Du vet inte om allt som jag har att ge. Även om jag berättar så är det så mycket som du inte ser. Jag ger och ger och ger, men jag gör aldrig mig själv rättvisa och du vill inte se allt jag har. Och jag kan eller vill inte se allt som är du. Utan varandra så är vi lika bra som vi är tillsammans, men ändå kämpar vi för något som aldrig kommer att bli. Och du saknar den delen av mig som gör att du och jag blir vi, men jag gör det inte. Jag kryper ner under täcket som skyddar från allt och vet att där är jag trygg. Trygg från blickarna som kräver så mycket mer, och trygg från dina armar som stänger mig inne i en snöstorm som aldrig tar slut. Ensam så kan jag stå ut med allt som är jag, men när du är nära så går allt sönder och jag faller till marken likt ett sommarregn som aldrig riktigt slutar. Regnbågen syns långt bort och där den slutar så kanske det finns ett lyckligt slut. Men jag vet inte om varken du eller jag orkar ta oss hela vägen dit för att leta.

Kravall Orginal

Vilken kväll det blev igår tillslut. Helt sjukt kul verkligen! Det var precis så där lagom segt att gå upp vid 8 imorse för att ta sig till skolan och ett obligatoriskt litteraturseminarium, som jag inte ens läst boken till. Men det gick ju bra i alla fall... Nu ska jag sova en stund, och sen är det dags att ge sig ut i vimmlet ikväll igen.

He he, pappa ringde igår och berättade att han anmält oss till ett triathlon. Så nu är det dags att sätta igång med träningen! Måste kunna springa milen på en hyffsad tid om två månader. Det här kommer bara att sluta dåligt! :)

Kändis

Okej, sista dagen på praktiken idag och jag fick skriva autografer, jag måste ha varit kung! :) Känns verkligen helt rätt att vara med "små" barn i stället för de stora. De är så tacksamma och mysiga. Nu ska jag sova en stund för att vara maxat taggad inför kravallen ikväll! Kravall på HG kan bli en upplevelse.

The sun

Solen strålar ikapp med min huvudvärk idag. Men våren är här och man kan ha fönsterna öppna utan att frysa ihjäl och det luktar helt underbart! Fast det tär lite på mitt humör att jag har slutat snusa, men det börjar bli bättre. Och snart ska jag till fjällen, det kommer bli grymt. Det finns lite saker att se fram emot mitt i allt det mörka i alla fall.

Aldrig

Jag längtar tillbaka till dagarna som gick ut på att vakna i ditt rum och dricka te ur glas så man brände fingrarna. Dagarna som vi bara väntade på att de skulle bli kvällar så vi fick lägga oss bredvid varandra igen. Ibland så längtar man efter något som aldrig kommer att hända.

12/3

Hjälp mig vad trött man blir av att jobbar 7-16, är helt död nu. Och trött är jag på skolan, så jag är inte där så mycket, vilket iofs inte är så ovanligt för att vara mig. Ikväll ska jag i alla fall mysa med god mat och vänner, det ska bli nice. Äsch, vad det här var tråkigt skrivet.

Vilken helg!

Det var verkligen en sjukt värd helg! Speciellt eftersitsen med Småglin, Fubbisar och Kultingar, vi är ju lätt bäst! Nu ska jag iväg och jobba och sen är det möte, där jag hoppas få höra allt skvaller om helgen.

...

Dance, drink and screw because there is nothing else to do.

Väntan...

Okej, nu har jag suttit i skrivsalen med Mita sen 23.30, och jag börjar bli lite smått trött om jag ska vara ärlig. Vi var ensamma fram till strax efter fem, kändes verkligen givande att vi var här så tidigt. :) Och det känns som en superbra uppladdning inför helgen... Men men, när kravallen väl kommer ska vi ha sjukt kul! Och nu är det ju bara två timmar kvar till släppet.

4/3

Lång dag idag, men har jobbat första dagen på nya jobbet och det kommer nog bli kul. Och ganska slappt. Sen var det möte i vanlig ordning och till helgen är det Suntrip. Det är precis lagom mycket att hålla sig sysselsatt med just nu faktiskt. Skönt att ha något att göra och många som vill dricka öl på kvällarna. Det är nice. Nu är det dags för ett par timmars plugg, för det lär ju inte bli något med det i helgen...

Om du lämnar

Om du lämnar, så ta mig med dig. Jag är trött på att bara leva genom telefonen, vill ha dig som alla andra har varandra. När snön skymmer gatlyktorna så töar jag bort här inne utan dig. Droppe för droppe smälter ner på golvet och det viktiga försvinner först. Så ta mig med dig, lämna mig inte här där allting sakta blir mindre och mindre.

2/3

Allting snurrar på i lagom hög fart och det är lite mer alkohol i mitt liv nu än det var förr, på gott och ont. Galet rolig kravall i torsdags, sjukt tråkigt att jobba i lördags. Aldrig varit med om så dålig organisation. Idag har det varit två grupparbeten, men det andra var mest skvaller och sexsnack, kanonkul! Dålig uppdatering, men jag har inte så mkt smaskigt att bjuda på.

RSS 2.0